Deeper Smart Fish Finder 3.0 FLDP-09, prijenosni sonar

DEEP-FLDP -09

Deeper je inovativni prijenosni sonar koji se bežično, putem Bluetootha, povezuje sa Smartphone ili tablet uređajima. Ovaj pametni sonar vrlo lako mogu koristiti ribiči amateri i profesionalni ribolovci.
Deeper je kompatibilan s iOS i Android platformama i može se povezati s preko 7500 uređaja. U usporedbi s konvencionalnim sonarima, Deeper je puno manjih dimenzija, vrlo se jednostavno instalira, može se koristiti prilikom ribolova s obale, iz broda ili kajaka i ribolova na ledu, te nudi izuzetno puno mogućnosti koje će uvelike doprinijeti uspjehu prilikom svakog odlaska u ribolov. 

Mogućnosti Deepera:
Jednostavno spajanje na Smartphone ili tablet uređaje
Besplatna aplikacija za Android i iOS uređaje
Vrlo precizan prikaz ribe
Detaljan prikaz strukture dna
Senzor za mjerenje temperature vode
Otkrivanje novih ribolovnih pozicija

> Više podataka

Na upit
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Na skladištu. Isporuka odmah

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

Deeper je inovativni prijenosni sonar koji  bežično i putem bluetootha prenosi niz podataka izravno na vaš smartphone; dubinu i temperaturu mjesta koju ribarite, strukturu dna, kakva je vegetacija i (najvažnije) gdje su ribe. Teži samo 3,5oz / 100g i mjeri samo 2,5 inča / 65 mm, dublji ribolov je dizajniran tako da se lako stapa, što ga čini idealnim za ribolov s obale, mostova i pristaništa. Također je izvrsno za ribolov na ledu, kajaku .
S rasponom od 40m / 130ft, a dubina dubine od 40m / 130m, Deeper Fishfinder 3.0 savršeno je prilagođen poželjnim ribarima koji žele istražiti nevjerojatne mogućnosti pametnog sonara. 
Mogućnosti Deepera:
-Jednostavno spajanje na Smartphone ili tablet uređaje
-Besplatna aplikacija za Android i iOS uređaje
-Vrlo precizan prikaz ribe
-Detaljan prikaz strukture dna
-Senzor za mjerenje temperature vode
-Otkrivanje novih ribolovnih pozicija