Deeper Smart Sonar PRO GLB FLDP-11, prijenosni sonar

DEEP-FLDP -11

Deeper PRO je nova verzija najpoznatijeg bežičnog sonara. U odnosu na stariju verziju koja se spajala pomoću bluetootha i imala domet od 40m, Deeper Pro spaja se pomoću Wi-Fi tehnologije i ima domet do 100m. Napredna tehnologija brzog prijenosa podataka omogućava vrhunski prikaz i najmanjih detalja u visokoj rezoluciji. Deeper Pro je pogodan za korištenje u slanoj, te slatkoj vodi i kompatibilan s više od 9800 iOs i Android uređaja. Dual beam tehnologija, prikaz dubine i temperature vode, te konstitucije dna samo su neke od karakteristike ovog kompaktnog uređaja. 
U kompletu dolazi: zaštitna neoprenska torbica s kopčom za nošenje na hlačama, punjač, dva prihvatna vijka, brzi vodič i korisnički priručnik.

Mogućnosti Deepera:
Jednostavno spajanje na Smartphone ili tablet uređaje
Besplatna aplikacija za Android i iOS uređaje
Vrlo precizan prikaz ribe
Detaljan prikaz strukture dna
Senzor za mjerenje temperature vode
Otkrivanje novih ribolovnih pozicija

> Više podataka

Na upit
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Na skladištu. Isporuka odmah

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

Deeper Smart Sonar Pro ima pametan sonarski ribolov na sljedeću razinu. Njegova WiFi veza daje nevjerojatnu snagu prijenosa podataka. I to je potrebno, jer, zahvaljujući višoj frekvenciji i rezoluciji skeniranja, Deeper Smart Sonar Pro prikuplja puno podataka. Može uhvatiti sve pojedinosti o mjestu koje ste lovili, uključujući i male objekte koji se brzo kreću. Korištenje WiFi veze također značajno povećava svoj raspon (80m / 260 ft), dok njegova napredna tehnologija Deeper sonara daje dubinu skeniranja od 80m / 260ft. Upotreba Wifi također jamči solidnu povezanost, bez obzira na uvjete.
Mogućnosti uređaja:
-Jednostavno spajanje na Smartphone ili tablet uređaje
-Besplatna aplikacija za Android i iOS uređaje
-Vrlo precizan prikaz ribe
-Detaljan prikaz strukture dna
-Senzor za mjerenje temperature vode
-Otkrivanje novih ribolovnih pozicija
Kada se radi u načinu rada s plovilom, dublja aplikacija kombinira detaljne podatke PRO-a zajedno s podacima o lokaciji GPS-a s vašeg pametnog telefona kako bi se stvarao plazme batimjera u stvarnom vremenu. Sve karte mogu se besplatno preuzeti putem Deeper App.