Liquid Engineering Sredstvo za odmašćivanje Exit Grease 750 ml

LIEN-EXIGRE-0075

Čistač opće namjene za uklanjanje masnoća u teškim uvjetima
Idealan za podove u radionicama, za motore i motorne skopove i sl.
Upotrebljiv i u domaćinstvu ili objektima za pripremu hrane
Netoksičan i bez silikata

> Više podataka

WEB SHOP cijena
13,54 EUR
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Dostupno za isporuku
Količina:

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

O proizvodu

    Exit Grease je čistač opće namjene za uklanjanje masnoća u teškim uvjetima. Idealan za podove u radionama, motornim transportnim sekcijama, motore i motorne sklopove, željezničkih vozila, podvozja i mjenjača. Dozvoljena uporaba u domaćinstvu ili objektima za pripremu hrane (grilovi, roštilj, fast food i sl).

Exit Grease sigurno čisti sve masti ili ulja s paluba brodova. Kako nije preoštar, neće oštetiti ništa od vaše palubne opreme. Čisti i odmašćuje motore, vanbrodske motore, vinčeve, lanac itd. Exit Grease je bez silikata i može se koristiti bilo gdje oko brodskih kaljuža i motornih prostora.

Primjena

Nanijeti na teško zamašćenu površinu kistom ili nasprejati. Ostavite da djeluje jednu minutu i isprati jakim mlazom vode. Exit Grease se može razrijediti u vrućoj ili hladnoj vodi za opću uporabu u domaćinstvu. Isperite površine nakon rada.

Sigurnost

Exit Grease je neotrovan. S proizvodom treba pažljivo rukovati. Ukoliko dođe do kontakta s kožom ili očima potrebno je isprati slatkom vodom. Izbjegavajte udisanje para.