Feldten Marine Gelcoat sealer UV+ 250 ml

NANO-GELSUV-0025


3 u 1 proizvod: čisti, polira i štiti u istom radnom procesu
Koristi se na stakloplastici, gelcoat i lakiranim površinama
Izuzetno otporan na UV zračenje

> Više podataka

Na upit
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Provjeriti dostupnost

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

O proizvodu

    Feldten Marine Gelcoat Sealer UV +, najsuvremeniji nanotehnološki proizvod za tretman svih gelcoat površina iznad vodene linije učinkovito kombinira čišćenje i poliranje u istom radnom procesu uz optimalnu njegu i zaštitu, stvarajući klizni zaštitni sloj. Vraća boju UV oštećenim i izblijedjelim površinama. Nakon tretmana površine su znatno lakše za čišćenje, na primjer ispušne čestice čađe i prljavštine te talozi prljavštine na vodenoj liniji. Ponovljeni tretmani produžuju efekt. Izuzetno otporan na UV-zračenje. Koristi se na stakloplastici, gelcoat i lakiranim površinama. Lako ga je primijeniti bez potrebe za bilo kakvim dodatnim tretmanima.

Način uporabe

Protresti prije uporabe. Čišćenje prije upotrebe nije potrebno. Primijenite Gelcoat Sealer na suhoj gelcoat površini, mekim platnom bez dlačica i nanosite u kružnim pokretima, a zatim polirajte da dobijete površinu bez pruga. Vrijeme primjene smanjuje se do 50 % u usporedbi s tradicionalnim proizvodima.

Savjet

Možete koristiti aparat za poliranje. Izbjegavati rad na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Potrošnja

250 ml dovoljno je otprilike za brod od 30 stopa. Podvodni dio plovila: koncentrat izmiješati s vodom u omjeru 1:2 te ga nanijeti kistom ili raspršivačem na željenu površinu. Ostaviti da djeluje 5-10 minuta, isprati.

Time is money (English version)


Sve je u uštedi vremena....posebno ako ste u poslu profesionalnog održavanja plovila.

    Poliranje trupa je veliki posao. Međutim velika je razlika od države do države tko vam polira brod i kako. Npr., u južnoj Europi uglavnom profesionalci koji rade održavanje i poliranje u usporedbi sa skandinavskim zemljama gdje je dobro poznato da to čine sami vlasnici brodova. Jedno istraživanje o navikama čišćenja broda i poliranja u Skandinaviji od strane www.infact.no pokazuje da 39% Norveških vlasnika brodova preferira da posao obave profesionalci. Ta slika je potpuno drugačija u Švedskoj gdje 80% (Bätlivsundersögelsen 2010) vlasnika brodova posao urade sami. Bez obzira na to, poliranje trupa je dugotrajan proces i uobičajno, ako posao obavljaju profesionalci, ugrubo se sastoji od sljedećih faza:


  • mokro brušenje (jaka oksidacija)
  • grubo poliranje
  • poliranje
  • nanošenje zaštite

U najgorem slučaju, ako je trup u lošem stanju trebat će četiri koraka i mnogo radnih sati. Mi kod Feldten Marine-a razvili smo Gelcoat Sealer UV+ da skratimo neke od ovih procesa i uštedimo vaše vrijeme. Čak i ako je trup u lošem stanju bilo bi dovoljno da se na mokro obrusi i grubo polira te završi s Gelcoat Sealer UV+ -om. To će skratiti najmanje dva procesa i ušediti mnogo vremena.

Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ je 3 u 1 proizvod, čisti, polira i zaštićuje u istom radnom procesu.

Tajna iza ove funkcionalnosti je "pametni" polirno/brusni materijal, koji se adaptira na površinu. Ako se aplicira na meku i od UV-zraka oštećenu površinu on će vrlo efikasno brusiti/polirati. Ali ako se aplicira na nov i gladak trup polirajuća komponenta će biti neaktivna i imati će te samo svojstva čišćenja i zaštite. Koristeći Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ nećete samo uštedjeti vrijeme nego ćete nadodati i jedinstvenu zaštitu sa lako za čistiti svojstvima. Naša iskustva pokazuju nam da u usporedbi sa tradicionalnim materijalima s voskom koji su na tržištu Gelcoat Sealer UV+ ima značajno duže vrijeme trajanja zaštite.

Da naučite više o Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ i drugim proizvodima u našoj proizvodnoj liniji, molim vas da kontaktirate naše djelatnike osobno u našim trgovinama ili pošaljete elektronsku poštu na nautika@boltano.hr.

Polishing of vessel (English version)


Vi uvijek polirate vaš brod na proljeće, zar ne ?

    Prvi dani proljeća. Sunce se upravo probija kroz nebo. Osjećate trnce u prstima. Sada je vrijeme, vaš brod treba poliranje i nanošenje voska prije spuštanja u more. To je kao što je uvijek bilo, i kako je trebalo biti

i nije još kasno.Da vidimo: Brodovi se poliraju i nanosi se vosak u travnju, oni su na vodi kroz ljeto i idu na kopno na zimu. Sol i sunce su grubi prema gelcoat-u i procijenjuje se da vosak

nestaje nakon par tjedana na vodi.

To je razlog zašto je Feldten razvio Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+.Korišteni materijal se bazira na naprednoj kemiji, međutim vrlo je jednostavno za upotrebu i daje trenutne rezultate. Ovaj kratki video objašnjava kako djeluje:  Video prezentacija Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+

Tako umjesto da polirate i nanosite vosak samo na proljeće, trebate to činiti i

nakon jedriličarske sezone.

To će dovesti do zaštite površina broda (gelcoat) kroz cijelu godinu.

Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ je preventivni premaz koji štiti tretiranu površinu mnogo duže i djelotvornije nego tradicionalne politure. Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ polira i štiti gelcoat površine u jednom radnom procesu. Interni testovi pokazuju da je UV zaštita

tri puta duža nego kod tradicionalnog voska.Tretiranjem broda s Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ prije nego što se brod stavlja na zimovanje brod će biti dobro zaštićen i spreman za hladne nadolazeće mjesece. Kada stigne proljeće i počinju opet trnci u vašim prstima, vidjeti će te da će biti mnogo lakše učiniti da vaš brod sjaji za cijelo ljeto.

Da naučite više o Feldten Marine Gelcoat Sealer UV+ i drugim proizvodima u našoj proizvodnoj liniji, molim vas kontaktirajte naše djelatnike osobno u našim trgovinama ili pošaljite elektronsku poštu na nautika@boltano.hr.

Za više informacija kliknite ovdje.

Za više informacija kliknite ovdje.