Trac Psr sredstvo za čišćenje sustava pitke vod ena brodu 3,785l

TRAC-PSR -1G

Biološki razgradiva otopina uklanja mirise i promjene u boji pitke vode
Ne nagriza metale, plastiku, brtve i ostale materijale

> Više podataka

WEB SHOP cijena
88,45 EUR
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Na skladištu. Isporuka odmah
Količina:

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

O proizvodu

    PSR je formulirano sredstvo koje uklanja mirise i promjene boje pitke vode napadajući glavni izvor problema. Kamenac nakupljen na dnu vašeg sistema pospješuje širenje bakterija. PSR ciljano uklanja nakupine i daje novi život vašem sistemu. Upotrijebite PSR da bi uklonili tvrdokorne vodene mrlje, nataloženi kamenac, hrđu, ili bilo koji drugi mineral vodenih naslaga.

Ako ste ikada vidjeli kontaminiranu vodu onda će te cijeniti što PSR može učiniti. Prvobitno dizajniran da riješi probleme gradskog sistema vode, PSR je posebno formuliran da odgovara zahtjevima NSU-a (nacionalna sanitarna udruga). Svi naši odstranjivači kamenca su napravljeni na dokazanoj formuli koja pruža sigurnu, neotrovnu i biološki razgradivu otopinu. PSR ide i korak naprijed, koristeći samo pakiranje koje smije doći u doticaj s hranom. Tako možete biti mirni da je vaša voda sigurna za piće.

Siguran za opremu

PSR ne nagriza metale, plastiku, brtve i ostale materije koje se obično nalaze u sistemima pitke vode.


Kada upotrijebiti PSR™?

  • Opće pravilo je jedanput u tri godine preventivno očistiti sistem pitke vode. Ovo je još od veće važnosti ako se u spremniku nalazi tvrda voda.
  • Ako primijetite promjenu boje, mirisa ili protoka, velika je vjerojatnost da je kamenac uzrok. Isprva će se to dešavati samo kod prvog puštanja vode. Ne tretirajući naslage, s vremenom će se promjene pojačati. PSR će vratiti vaš sistem u prvobitno stanje.

Upute

Napunite pola spremnika vodom i dodajte određenu količinu PSR-a. Zatim, napunite ostatak spremnika s vodom. To će osigurati da se proizvod ispravno pomiješao.

Čišćenje spremnika

Dopustite otopini da djeluje najmanje 12 sati ali ne duže od 48 sati, ovisno o količini naslaga na zidu spremnika. Nakon toga ispraznite spremnik i saperite ga vodom ili možete nastaviti sa čišćenjem sistema cijevi.

Čišćenje sistema

Prije početka čišćenja sistema, zaštitite brojila, zidove i podnice od slučajnog prskanja. Iako je PSR siguran, neotrovan i biološki razgradiv, može izbijeliti određene porozne površine kao mramor ili mjed. Sa punim spremnikom ispravno pomiješanog PSR-a i vode, počnite ispirati sistem i pri tome otvorite sve slavine sve dok otopina ne počne izlaziti. Pričekajte 15-30 minuta i ponovno otvorite svaku slavinu zasebno jednu minutu. Ponavljajte dok se spremnik isprazni. Zatim napunite spremnik vodom, otvorite sve slavine i dopustite vodi da sapere spremnik i cijevi sve dok nestane traga PSR-a.

PSR se prodaje u koncentriranoj formuli. 4 litre PSR-a dovoljno je za otprilike 110-150 litara pitke vode (ovisno o razrjeđivanju). Pripaziti da ne dođe u kontakt sa cink anodama, pocinčanim materijalima i kositrom.

Koliko mi PSR™ treba?

  • Da bi utvrdili koliko PSR vam treba, jednostavno pomnožite odgovarajući postotak (iz tablice) sa kapacitetom spremnika. Ako je kapacitet spremnika nepoznat, upotrijebite ovu formulu da bi utvrdili ukupnu veličinu: ( širina x visina x dužina x 7.485)
  • Ako namjeravate očistiti samo sistem cijevi ali ne i spremnik, jednostavno pomnožite postotak iz tablice sa količinom sredstva koju želite napraviti.


Naslaga Opis PSR %
Lagana naslaga Naslage su svijetle boje i udaljene najmanje 5 cm 2.5 %
Umjerena naslaga Naslage su udaljene 2,5 cm 5 %
Teška naslaga Boja hrđe kroz cijeli tank i sistem 10 %

Za više informacija kliknite ovdje.