Sublue White Shark Mix

SUBL-SHKMIX-WHITE

WhiteShark MIX ima podvodni električni pogonski sustav, opremljen dvostrukim propelerima snage do 17,6 lbf, s najvećom brzinom od 5,56 km/h i dubinama do 131 stope. Vuče vas kroz vodu na uzbudljiv, jednostavan i zabavan način.
* Vrijeme korištenja je samo informativno (ovisi o načinu korištenja uređaja) i tijekom vremena se smanjuje
** Maksimalna brzina je samo informativna (ovisi o napunjenosti baterije, morskim strujama, težini korisnika...)

> Više podataka

Na upit
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Provjeriti dostupnost

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

NAJMANJI PODVODNI SKUTER NA SVIJETU OPREMLJEN DVOSTRUKIM PROPELERIMA

Mali i integrirani dizajn uređaja čine ga prikladnim za nošenje bilo gdje. Čak i ako ste početnik u plivanju, MIX će vam omogućiti plivanje kao prvak i postati će te neosporna zvijezda u vodi.
IOpremljen je pogonskim sustavom koji se sastoji od dva samostalno razvijena i ravnomjerno opremljena SUBLUE propelera s obiju strana, s propulzivnom snagom jednog jednostrukog propelera koji doseže 4 kg, malo tijelo uređaja White Shark MIX ima izvrsne performanse. Savršena integracija malih dimenzija i snažna propulzivna sila omogućuju vam jednako brzo plivanje kao profesionalni plivački atlet u vodi i uživajte u čast pjenušavosti u areni natjecanja za plivanje.

PREMA ČOVJEKU ORIJENTIRANI DIZAJN

Da bismo novom korisniku omogućili da jednostavno upotrijebi White Shark MIX, s posebnom pažnjom smo razmotrili svako detaljno korisničko iskustvo. MIX ima minimalistički i uravnotežen dizajn, a radi upotreb, zadržani su samo magnetske prekidače i  ručke na objema stranama. Ne postoji ništa za naučiti. Vi ga samo trebate uzeti i uživati ​​u uzbudljivom osjećaju slobognog plivanja u vodi.

SNIMITE SVE U VODI

Na minimalističkom i cool trupu MIX-a koji odiše futurističkim osjećajem, posebno smo dizajnirali opće sučelje za GoPro kameru, što vam omogućuje da osobno snimite sve u vodi dok slobodno plivate.

ZAŠTITNA MREŽA

Zaštitna mreža čuva vaše prste.

NEMA UZGONA

Uređaj nema uzgona, i neće potonuti na dno.

DOK SMO TRAŽILI ZABAVNOST I JEDNOSTAVNOST UPOTREBE NISMO ZABORAVILI VAŠU SIGURNOST

Uz dizajn dvostrukih izbalansiranih propelera na obje strane, MIX ima skladan i elegantan izgledan. Jednostavan je i lako se kontrolira u stvarnoj uporabi. Zaštitne mrežice su dizajnirane oko propelera, što eliminira sve rizike ozljede prstiju. Također smo uzeli u obzir različite scenarije uporabe u vodi, a kroz genijalno strukturno oblikovanje omogućavamo MIX-u da nema plovnosti u vodi. Čak kad ga pustite u vodi, neće potonuti na dno. Bez skrivenih opasnosti uživati ćete u slobodnom plivanju.

Dimenzije: 465 x 230 x 150 mm
Težina: 2.1 kg / 2.9 kg (sa baterijom)
Baterija: Li-Polimer (11.1 V /11.0 Ah)
Snaga: 520 W (2 x 260 W)
Brzine: jedna
Brzina: 5 km/h
Trajanje baterije: 30 min
Maksimalna dubina: 40 m